Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, May 25, 2011

Macaron???

Tadaaaaaaaaaaaaaaa...menda apa yang aku breakfast pagi tadi? Ni dia...tak main aa nasi-nasi lemak ni. Bekpes makanan italy wa cakap lu weiiii.



Macaron coklat. Manis skit. Tapi ok la...hehhehe


Aku order online je. Suft-suft jumpa. Terus order. Lagipun orang butterworth buat. Apa-apa senang aku pi cari kat akak tu. Tapi last-last guna posmen gak pos. Busy akak tu tak sempat nak anto kat aku. tu dia punya kotak comeynya.


Nyumiiiiiiiiiiiiiiii...amacam? comey2 kan.


Akak tu kata kalu order dapat hadiah misteri. Tak dapat pun. Kotak dia je kot misterinya? ntah laa.....dah 5 bijik aku abiskan. :)


Okes, sapa2 yang tingin n ngidam amcam aku ni...leh order kat akak ni. Klik saja di sini

No comments:

Post a Comment