Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, May 16, 2011

Hari ni ke klinik lagi

Haihh malas tul la kalu check-check perut ni, tapi demi baby..terpaksa la jua aku harus bersabar. Hari amik masa dalam 2 jam lebih gak nak siap sume flow check. Dari daftar sampai amik date untuk next check.

Berpeluh-peluh muka. Badan lagi la rasa...rasa melekit-lekit...rasa macam nak mandi la-la tu gak haaa...Hari ni tak da la boring sangat sebab jumpa sorang akak ni..peramat amat. Tetiba banyak topik sembang....so, masa tu tak da la lama tunggu. Menyembang la katakan mana nak rasa gitu. hihi


Abis je check terus cari kedai makan. Tapau. Kul 12.30 masuk opis. Sampai terus On kipas laju-laju padahal aircond ni dah sejuk...tak terasa occay. Panas hati sama sebab lama menunggu doktor. huhuhu

No comments:

Post a Comment