Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, May 27, 2011

Grrrrrrrrrrrr

Time aku rajin ni la ramai user bercuti. Asalkan aku setle problem and nak test orangnya plak tak da. Maka pending lagi. Orang len sibuk-sibuk cuti aku plak terpaksa call pakej aku aku book...cancelkan. Ingat bulan depan leh jejak langkawi. Lama tak pi langkawi...apatah lagi lama aku dok shopping. Aku tak kira aku mesti sampai langkawi sebelum aku sarat!


Adik aku nya pasal la ni sampai kena cancel..pastu orang kampung jiran-jiran time tu gak wat kenduri anak kawin sampai mak abah aku pun cancel nak pi langkawi. huh. Lupa, musim mengawan sudah tiba!

No comments:

Post a Comment