Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, May 9, 2011

Aktiviti opis untuk user tersayangggggggg

Occay ni gambar xtvt company aku bersama user. Bos kami lawan user-user kat site....meriah. Ada lah dalam 50 orang gitu. Aku ngan kawan opis 3 orang jadi urusetia je..tak main pong sebab gerun plak tengok user siap masing-masing bawa bola bowling sndiri. So, maknanya depa selalu main....of coz la, risiko masuk longkang adalah sifar. Sebab segan nak main, aku lebih banyak turun shopping kat sunshine. Abis sampai rm200. huk3. Skit je kan. Blum 2K agi... :)

Ni, 2 laki bini jaga goodies. Aku tukang sibuk pegang kamera kopak aku.



ye....saya blogger selebek =P


Sini la tempat lawan


Users dari semua daerah


Ni ha bos aku. Kata sakit tangan nak men, tapi men gak. Konon-konon nak manja ngan anak buah la tu, tapi anak buah taknak layan. terpaksa campak bola gak..kihkihkih


Diapit Ida ngan memey


urusetia la kononnya ni....



yihaaaaaa makan timeeeee...kat hotel Equatorial Bayan Baru.


Da pakej


Time ni aku kenyang giler. Duk plak tempat empuk, lagi la malas nak bangun.



Yong tau fu ngan pasemboq. Buleh la...tapi sotongnya sangat lembek...


Time gedik-gedik



Niat nak mandi, lupa plak bawa 2 pcs. Hadoi laaaa....RUGI!!!
Sapa ni? aku ler...muka dah berselebeh. Makeup pun dah cair....(guna makeup murah lagik!)

2 comments: