Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, April 7, 2011

Dapat Memo !

Next week ada meting. Ohh aku sangat tak suka meting, yang aku suka makanan dalam meting. Itu saja. kehkehkehkeh. Ni pala oatak aku ligat pikir aku nak kena ready apa lagi. Satu task dah tau nak kena buat apa dan sekarang aku pikir, apa la depa nak hentam aku dalam meting. Tapi tak per, bos haku mesti join sekali (memang wajib lah!). Sahih lepas tu...aku lagi-lagi kena hentam ngan bos plak.

Besa la...nama pun keja ngan orang, tak ker macam kuli kan. Bila la aku nak jadi bos aaa. Ada bakat ka aku nak jadi bos??? :P


Dah la...aku nak prepare untuk meting ni. Cukup-cukup la aku dihentam. huhuhuuuuuuuuu

2 comments: