Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, March 18, 2011

Bercuti berblog

Mula hari ni, aku akan bercuti dari menulis dalam blog sebab esok pagi-pagi aku nak bertolak ke key el lepak sana sampai hari selasa.

Dalam pala dah plan macam-macam nak pi sana sini dan shopping kat masjid india adalah WAJIB! tapi aku ni mula-mula semangat la, tapi esok tak tau cam na. Yelah ngan hormon dok stabil, loya tak henti-henti.,..macam mana la aku nak bertahan travel jauh. Key el jauh ka??? ntah aku lama tak pegi sana. Last sana April 2007! ha, dah berapa tahun aku tak jejak key el? kira sendiri, jangan duk wat bodoh macam mana nk kira.

No comments:

Post a Comment