Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, February 15, 2011

Tolonglah akuuuuuu

Tensen tau aku cuti baru 4 hari dan-dan esok nak masuk keja, macam-macam kena kejaq ngan buat. Gile ni, tetiba petang tadi dapat sms dari SSA, aku esok aku nak kena TOT budak2 gomen. Hadoi, cam na nak ngajar kalu tak da topik kasik. Just tau modul yang nak kena ajar.

Niiii aku nak wat apa ni? idea habuk tarak. Adus, aku kalu leh nak wat yang terbaik. Bukan untuk bakal "anak-anak murid" aku esok ja tapi untuk company aku gak. Kalu kita buat terbaik, of coz la orang puji company kita kan.

Oh idea kemari kamu...ohhhh tak tido la aku malam ni. Esok present muka macam hantu mak limah la aku!!

No comments:

Post a Comment