Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, February 28, 2011

Saya nak MCCCCCCCCCCCCCCC

Terasa badan lesu gila. Ingat nak tido je. Nak update citer weekend hari tu pi lumut pun rasa malas. Pic pun aku tak transfer ke PC lagi. Malas occay. Jalan pun rasa nak tersempam muka ke lantai. Why with me huh?

Esok kalu aku still rasa gini, nak pi jumpa doktor je la. pelik sebab kebelakangan ni stamina aku sangatlah teruk. Napa wes? Aku belum mau mati, dosa aku masih menggunung. T_T

No comments:

Post a Comment