Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, February 10, 2011

Nak story tapi..

Alaaa aku nak tayang-tayang gambar aku ngan family pi tepeng tapi network slow gilos. Haihhhh. Tak leh nak upload gambar. Geramnya. Banyak gambar ni aku dah transfer dalam lappy ni. Semalam pegi Pantai Merdeka ngan Pulau Sayak, ingat nak tayang-tayang la kat sni. Eeeeeeee network napa la hang sangat cemburu ngan aku ni...:(

No comments:

Post a Comment