Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, February 17, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK!!

Ohhhh nasib baik sempat. Gila busy hari-hari tak sempat nak join contest mana yang lepas. Okes, ni kali kedua aku join contest. Tak harap nak menang tapi misi memeriahkan contest Puan zetty yang giler comey ituuuu!!!

Ha, sapa-sapa nak join ampa kelik sini url bawah ni.



Okes, aku pertaruhkan gambar ini !!

\
/
\
/
\
/
\
|
V



Masa ni tengah shoot outdoor kawasan tepi sungai. Posing punya posing...

Aku : Abangggggg kerengga gigit i kat belakang ni haaaa...waaaaa
Mat pezal : Hah? meh nak buang.

Lambat giler dia nk buang kerengga, amik kesempatan la tu. Tak sabar-sabar tunggu malam! Hishhhhhhh. Malu tau kat photograper tu.hukhukhuk.



sekarang aku nak TAG :
1. Mama najla
2. Amy
3. Cik Tim

No comments:

Post a Comment