Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, January 28, 2011

Perihal gelang Poh Kong aku

Haaaaaaa..akhirnya gelang aku dah leh pakai. Nasib baik tak kena bayar pa-pa. Tapi sayangnya gelang tu kena potong skit baru leh sambung. Cis, agak ketat. Tak pa sayang gelangku, biar ketat-ketat sebab tahun depan aku ramalkan aku makin gemuk. Tak sabar nak tukar gelang baru nemandangkan tahun ni tak jadi tukar gelang. keh3x

eh baru aku aku tau, nak baiki gelang free je. Apa la aku ni. Bab macam ni pun tak tau. Ye aku sangat jahil pasal emas-emas ni. Ni baru nak start gila emas. Eh sapa-sapa nak kawin dalam masa terdekat ni lekas pegi beli barang kemas sebab harga emas jatuh. Kawan aku cakap

"sapa nak beli gelang ka apa ...lekas. beli sebelum raya cina. Lepas raya cina harga emas melambung naik. percaya lah"

ha aku sangat percaya kan dia sebab dia ni orang yang sangat taksub ngan emas. Dia ni agen Public gold gitu.

No comments:

Post a Comment