Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, January 5, 2011

Dah 3 tahun aku jadi bini orang!

Hari ni aniversary kami yang ketiga.Adalah sangat tidak BEST sebab 2-2 orang tengah keja. Sorang duk ngadap robot, soqang lagi keja ngadap komputer. Hishhh tak best aaaaaaaaaaaaaaa...

Tapi tak pa...semalam lepas mat pezal amik aku lepas keja kami pi celebrate makan mee udang. Perghh sedap..tapi tengah sedap makan tu kan

Mat Pezal : Sian Aqil tak dapat makan mee udang. Duk wat apa la dia kat umah tu..

eeeeee terus spoil aku makan. Mat pezal aaa awat tak bawa Aqil sekali. pastu wat drama lak depan aku.


Lepas kami makan mat pezal singgah kat ca4 jap. konon nak amik cover hepon dia apa ntah kat cina yang janji nak bagi kat dia. Tapi cina tu xda plak. Yang mengejutkan aku dia sibuk survey hepon-hepon baru. Aku malas nak amik pot. Jalan-jalan kat Anakku. pastu dia tak sudah-sudah lagi. Hishhhhhhhhhh macam la nak beli hepon. pastu dia pangge aku.

Mat Pezal : Nak tak yang ni?

dia layang-layang sebijk depon depan aku. hmmm aku diam..

Aku : banyak wet nak kasi hepon kat i?

Mat Pezal : Hadiah annvsary la...tak nak ka?

Adus wat-wat tnya. aku malu nak ngaku kata nak. Hahhahahaha...


Last-last dia beli gak. Yeahhhhhhhhhhhh hepon baru! hepon apa? Nokia je.. C7 eh ka c6 ehh haaha....lupa plak. Hari mai keja aku still pakai hepon lama. Sebab aku tak abis lagi geledah cara guna hepon baqu tu. heheehh


Abang...TQ!!!!! sayang youuuuuuuuuuuuuuu

No comments:

Post a Comment