Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, January 13, 2011

Bernasib baik hari ini

Napa la aku ni sangat teruk....tau kenapa?

Tadi nak kuar pi beli nasi lunch, kuar dari simpang opis ni tengok-tengok polis wat road block. Ha kau, kalut tarik seat bell. ishhh besa dah! Selalu gitu. Dok selesa la drive pakai seat bell. Rasa macam menjerut tengkuk aku je. Rimassss....wa rimasssssssss.

Sampai je kat kedai makan tu, terasa nak tengok lesen aku. Ishhh rasa dah lama aku tak pi pos opis renew lesen. Belek-belek...mak aihhhhh date dah mampus 2 bulan yang lalu! Cuainya hang leyaaaaaaaaaaaa.....Apsal la aku tak peka langsung bab-bab ni. Mat pezal pun dah berapa kali leter bab-bab date kat aku. Aku ni buat sambil lewa je. hukhukhuk...


Lepas tapau nasik (teloq dadar, ikan kering, sotong =rm3.50. Murah la plak) terus aku balik tak ikut jalan polis tu. Aku direct p pos opis. Wat apa?

RENEW LESEN lerrrrrr!

No comments:

Post a Comment