Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, December 7, 2010

Selamat Tahun Baru

Hmmm apa azam aku eh sempena tahun baru Islam ni? aku ada dua menda ni:

SATU ~ Aku nk baby gegirl! wahhhhh kena start pulun dah kan. Hiks3x

DUA ~ Aku nak kerja ngan lebih kuat lagi dan moga kontrak projek kat penang ni disambung lagi. Aku ada impian nak bawa mak abah pi jalan2. Dah lama niat ni tapi tak sampai2. wet yang aku simpan pun dah terguna half. Huuuuu

Ok dah, tak da topik nak merepek bukan-bukan.

Adiossssssssss

No comments:

Post a Comment