Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, December 6, 2010

Malas mengalahkan menatang KOALA

Hishhhhhhhhhh giler aihh mata ni. Macam ada orang dengki letak gam kat mata aku ni. huhuhu

ekceli (ejaan yang meniru dari cik tim..keh3x jangan marah noh) semalam balik sangat la lewat sebab janji ngan anak buah nak bawa depa pi pesta. Itu pun kalu depa setuju duk kampung jaga tok wan (ayah yang sakit). Kalu depa duk lumut, men je banyak. Tapi kalu depa duk kampung aku rasa lagi depa men banyak kan? alaaaa nama pun budak2. Akai tak panjang mana.

Janji punya janji sampai gak pesta pulau pinang. Yeahhhhhhhhhh. sebenarnya aku yang paling gedik nak pi pestu tu ha. akhirnya dapat gak pi ngan mengguna alasan kat mat pezal aku dah janji ngan anak buah dia gak. Pastu menggunakan alasan Aqil tingin nak nek ketapi (train). hak3 huduhnya perangai aku kan? ahh lantak, janji aku nak pegi gak!

Kaki ni pun duk sakit agi. Letey bebenor jalan. parking punya jauh nak mampus. Sakit tumit taw! Gambar sat gi la aku upload. Kerusi ni blum panas lagi, fail sebijik dah sampai. User ni kan...asyik wat salah je. kadang-kadang rasa nak amik pembaris besi katok tangan depa. menciiiiiiii... Kalau hari-hari cam ni, tentu aku jd malas macam menatang ni??
|
|
|
|
|
|
|
v

Alolololoooo tomeinya dia tidoq. Kalu dapat tolak dia jatuh pokok best gak ni. Hak3x

No comments:

Post a Comment