Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, December 13, 2010

kenduri...kenduri....



taknak pok pek pok pek banyak cukup sekadar aku letak pic je la ya. Tak da mood nak celoteh. Ni pelamin ex-SA aku dulu. Dah resign ngan company tempat aku keja ni, dia dapat kerja tempat yang lebih bagus..:)


Comey jer pelamin ni. tak da sarat ngan bunga2 kembang bermangkuk. Ni pun aku tengok dah nampak berseri2. Tambah2 pengantinnya comey lote. Anak mami la katakan.




ha ni la pengantinnya. Minta maap tak da gambar pengantin laki. waktu aku sampai, pengantin laki dok lagi sampai. aku pi pun tak lama mana. Kejap je sebab ada agenda len lagi.

tangkap gambar bersama pengantin comey..:)

Best kenduri dia. Orang kata makan jenuh. Menu makan pun banyak. Tapi first time la aku p kenduri tuan umah hidangkan ayam panggang. Aku rembat tiga pat ketoi. Tu pun aqil yang tulun peqabih. Khemah pun banyak. Tak yah la berebut kerusi meja ngan makcik pakcik. Amik je lauk dah ada tempat duduk.


No comments:

Post a Comment