Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, December 14, 2010

Kalau taknak baby jangan buat baby!

Ha, baca tak paper metro hari ni. Cover depan gambar baby yang kepalanya dilenyek tayar kereta. Pecah kepala baby tu!

Manusia mana yang bangang sangat tu haaaaaaaaa! otak apa kat kepala manusia buang baby tu? Eh, aku cukup HOT la kes2 buang baby ni. Akta malaysia, bila nak pinda kasi mampus yang buat kerja macam ni? Berlembut tak kena tempat! Eeeeeeeee geramnya. Saat ni air mata aku duk bertakung ja ni. Sedey sangat2! tak sanggup nak tengok gambar tu lama2.

No comments:

Post a Comment