Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, December 15, 2010

Aqil @ DINOTREK2

Last week bawa Aqil gi Dinotrek kat JJ BM. Tengok iklan kat paper macam best je. Nak pi tengok kat KLCC jauh ngat. Sini dulu yer. Masuk dewasa rm6. Budak tak silap rm3. Aqil free je. Layan je la pic bawah ni.




Ni aqil masa mula2 sampai JJ.


Awal masuk jumpa menda alah ni. Tak ingat dah apa namanya. kena pijak2 jawab soklan.



Belakang tu macam game istana takishi je. Masuk, then pandai2 la cari jalan kuar. kalu agak tak reti kuaq, sila la meniarap..kuar ikut bawah lubang tu ha..hak3x.



Dinasour yang tak aku catat apa nama nya. Masa awal ni, Aqil agak takut. Tengok, takut nak turun jalan sendiri.


Ha.....ni mesin tangkap gambar. Kita gaya2 la kat dinding tu, pastu kemera auto snap kan. Ni dia contoh yang aku dapat thru emel
|
|
|
|
|


gambar dok cantik pong!






Ha, bukan senang tau nak snap pic Aqil. Ni baru la dia berdiri betul2!


Anak mama duk bersyarah apa tuuuu?


See, payah kan nak snap pic dia..eeeeeeeee



Suka bebenaq la aqil men menda alah ni.




cewahhhhhhhhhh tulun cari tulang dino.


Ok, jom balik.

No comments:

Post a Comment