Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, November 19, 2010

Mandommm

Setelah banyak sangat cutio, terasa mandom plak hari ni. Mujur la hari ni tak da lagi fail problem. Goyang kaki la duluuuuuuuu hehhehe.

Cerita raya:
Pagi raya macam biasa, raya sebelah aku dulu. Petang kemudian baru balik umah mertua. Budak2 pun tak da yang mai kutip wet raya. Masing2 duk umah lepak depan tibi rasanya.

Semalam raya kedua balik kg di baling. Tak da la meriah sangat. Ramai sepupu aku tak balik. Masing2 dah start keja. Tu yang tak best, xda gang nk bergosip. :P

No comments:

Post a Comment