Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, November 8, 2010

Jom..bergosip lagikkkkk

Tadi ha...ada sorang user aku ni..meh bertempek sebelah aku. Masa tu aku duk fokus wat kerja n pikir punya pikir nak setel kerja aku ni, Slumber dia je mai ngadu kat aku. Orang tu buat kerja tak betul..simpan dokumen tak pandai..berselerak-lerak rak dokumen.. aku jadi?

ADOI LAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Eh tak kuasa la aku nak dengar orang ngupat ni. Aku ni pun wat kerja terabur gak..terasa gak la si pengadu ni tadi sebab dia citer macam dia kerja perfect! agak-agak la wes.. Setiap masalah tu..selesai la sendiri. Kalu rasa susah sangat...be cool dulu..jangan la melompat lepas tu mengadu domba kat orang len. patut respect aku sebab aku orang luar. slumber hang je men ngadu aku. Tau la aku ni baik...tiap apa yang ampa citer tu...aku simpan je. yelahh aku tak kosa la nk pi canang sana sini. adanya aku di sini, aku buat kerja aku. masalah-masalah ampa LANTAKKKKK laaa..

Masa dia citer tu...tangan aku ligat je taip-taip dan langsung dok pandang muka dia. just mulut aku bunyi "ooo...hmmm..sabar ehh" tu ayat default aku. Aku buat kering cam ni pun, dia terus bercerita. haipppppp...menci lah!

No comments:

Post a Comment