Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, October 20, 2010

I hate it!

Hamboi title omputih gitu...tapi isi BM. yelah, aku ni melayu tulen kena la martabat bahasa aku kan.. walau apa yang aku taip ni penuh ngan ayat bangang..huahuahua..

Eh aku benci la ngan sikap user-user aku ni (aku ni tak habis2 mengkritik orangkan..macam la aku terer sangat). Kalu aku nak ajar je cara-cara menggunakan tiap menu dalam etanah ni..ada je depa ngelak.. siap pass-pass lagi kat kawan len. kawan tu plak dah la kerja kontrak..buat kontrak dia tak sambung...yang nk kena buat keja hang gak. kenapa la hang malas sangat? langsung tak nak amik tahu. ramai aku tengok staff kesayangan kerajaan ni...tak nak langsung buat kerja yang memerlukan fikir dan mencari penyelesaian yang terbaik dan membuat keputusan dengan pantas. Bukan aku saja berdepan dengan orang-orang ini, sahabat-sahabat aku yang kat site len pun perasan orang-orang cam ni. Pendek kata, orang kerajaan takut nak menghadapi masalah. Apa yang tahu, mengeluh dan minta simpati. eh ada lagi..minta BONUS!

***Tapi tak semua orang seperti itu, ada juga 4-5 orang yang bagus. Peace!!

No comments:

Post a Comment