Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, October 15, 2010

celoteh lagi

Bosan plak malam ni. Aqil dah aku tidurkan. Geram sangat kat dia sebab skit2 nak tiyak…hishhhhhh. Anak laki tak leh tiyak sangat sayang. Laki aku? Shift malam. Arghhh boring laaa…so, aku layan2 la blog yang selalu aku baca. Pastu teringat lak, blog aku pun mcm nk mampuih dah. Kadang-kadang aku suka berblogging, kadang benci plak bila aku baca balik hikss..Apa-apa pun bagi aku blog adalah satu terapi untuk aku luahkan hati dan perasaan aku . sama ada aku keciwa, gembira atau sedey.

Dah laki tak da sebelah ni, teringat plak memori dulu-dulu. Aku nk nurkilan kat sini lah. Blog juga 1 diari untuk aku..smile..cinta…hmmm best plak aku aku celoteh hal cinta di sini kan. Aku ni dulu sangat blur kalu ceta bab cinta. Dulu2 aku ingat cinta tu sama je ngan sayang, rupa2nya TIDAK!

Cinta…satu perasaan yang sgt special. Bagi aku sukar untuk diucap ngan kata2. Dia hadir dari hati yang paling dalam.

Sayang plak..ngan sesapa kita leh sayang. Arghhh camana aku nk xplain ni arrr..blur…

Cinta pada kekasih :- Dulu time bercinta nak marah pun aku takut2. Sebab takut bf lari tinggal aku pastu cr gf lain..ohh tidak. Yelah dulu aku cekebing je…muka pun berlomoih..sapa la nak aku kan klu bf lari. Ehh jangan…

Cinta pada suami ;- kalu aku rasa nk marah,….aku hembur je la. Tapi tak da la aku sembur macam ular tedung selar sembur bisanya tuh…hembur maksud sini..aku tak leh nk simpan..aku luahkan juga. Kalu simpan makan dalam oiii..itu bezanya kan. Dah jadi suami isteri, xda plak aku nk takut laki lari kan..sebab apa? Sebab aku dah yakin..kami dah ada ikatan…dia milik aku..aku milik dia…smile again…

Cinta pada anak :- ini aku muskil…cinta ka syang aaa? Ohh aku sangat blur hal cinta sayang ni. Apsal aku blur ngat ni? Sesungguhnya…sayang aku pada anak..tak berbelah bagi. Betapa indah pertama satu ini yang Allah SWT bagi pada aku. Syukur nikmat, Muhammad Aqil Darwish adalah anak yang sangat mencuit hati dan bijak. Aku yakin, bila umur dia 3 tahun, dia dah boleh celoteh macam orang dewasa..:)

No comments:

Post a Comment