Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, October 15, 2010

Alamak...Lupa sesuatu ni

MasyaAllah...cam na aku leh lupa ni dan aku sgt2 malu ngan mak. Tadi mak aku sebut...

"esk dah 16hb...besday mak tok" mak aku kata kat aqil. Alamakkkkkkk cam na aku boleh lupa ni. Sebelum ni aku plan nk tempah kek special kat wife nizam. Nk tempah malam ni, mana nk sempat doh.

Secret recipe? alaaa kek tu dah la mahai nak mampoih...mak aku plak tak suka. Tak kosa aku nk gigih beli tapi org len rembat makan kaw-kaw. dah tu mak aku nk tengok saja? ohhh TIDAK!

Hmm harus esok aku curi kuar cari kedai kek. ahaaaaa...kedai kek kat sg dua tu. boleh la kan..tolong bisness melayu. Bila lagi dok?

No comments:

Post a Comment