Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, October 14, 2010

Aku emosional??

Ada org kata aku seorang yang amat emosional. bagi aku...aku emosional bertempat. sebab itu tanda aku ada hati dan perasaan. why me so emosional? banyak sebab ok. aku bukan robot...dan aku bukan gatai meqela n gedik2 nk emosinal. tak kosa ok. buruk tau muka aku klu aku emosional selalu. takkan la aku nk biar muka comel (ada orang kata aku comel. aku bukan gedik2 perasan na. tak tau la muka aku ni org pandang huduh...pastu siap org perli kata muka aku comel. nasib la kan. ahh pedulik apa aku) aku jd buruk.

User aku ni...kalu aku nak marah skit mula "hang ni...emosional la leya..selalu cam tu"..ceh..aku emosional nampak lak. yang korang emosional..bentak2 ..siap kutuk2 sistem yg company aku buat ni...tak plak dikatakan emosional..ohh itu geram ehh...yelahhh...ampa ni kan..sume nak betul. salah pun nak betul..klu betul ohhh lagi kembang pungkuk sbb ampa betul,...aku salah. ewahhh sedap plak cam tu kan. balik2 aku gak kena. ingat yer...aku bosan okay bila cakap, ampa saja patah2kan sbb xnak kalah. ohhh customer always right la katakan. so, cam na aku tak "emosional". penat tau JAGA HATI ampa. Aku tak leh marah..sbb nanti aku benci ngan kerjaya aku ni. aku kena enjoy and layannnnnn walaupun aku terpaksa emosional!

No comments:

Post a Comment