Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, August 19, 2010

Hepon Baqu

Petang selasa hari tu laki aku ada call aku cakap dia sedih sangat petang tu. Bila aku tnya 'whyyyyyyyyyy?" tak nak pula dia ceta. kata tggu je la dia balik umah. "okess"

Sampai umah masam je muka pastu terus baring atas katil. aku ajak makan pun macam malas-malas "abang ni kenapa? sedih pasaipa?" dia diam jer. pastu baru menjawab "hepon abang...jatuh dalam toilet. tak dapat diselamatkan." ohhhhh hepon ilang rupanya, ingat kena buang keja. mati aku nk keja sorang...oh tidak..tak kan ku biarkan suamiku itu lepak sesaja. hik3x. Aku kalu pegi keja tak bawa hepon, tak senang hati oooo apatah lagi kalu hepon ilang. mau aku badmood setahun. hik3x

Hepon tu pun satu,gatai apa ntah pi jatuhkan dirinya dalam lubang jamban. hishh jahat la hang hepon. sebab hang dah tua ehhh yang ko pegi bunuh diri terjun dalam jamban tu? nak soh laki aku beli baru ehh...hang nii..ishhhhh (sian hepon itu, laki aku yang tak pandai jaga, salahkan hepon plak ehhh). Maka pagi kemarin dia pegi ca4 sorang2. katanya nak beli hepon yang sekadar dapat cakap ngan sms pun jadi lah. yelah kan raya dah dekat, nak guna wet banyakkan. So, tak pa la..pergilah kanda menjadi hepon murah itu....dalam kul 2 petang tu dia call aku. "abang dah beli hepon baru...dapat tak mms abg send tadi?" aku cakap tak pun. dia kata "abang beli biasa2 ja..tapi mesti kaler putih. bagi sama ngan wife abang." ohhhh sweetnya ayat dia..iye lah tu

Lepas cakap ngan laki aku, aku dapat msg. "hohhhhhhh biar betul dia beli hepon ni??? kata beli yg rm100 jerkkk...main2 tul la" bebel la hati ku ini. aku tak caya sebab laki aku ni suka sangat ngusik aku sampai aqil pun dah pandai jadi cam abahnya. tak per2, nanti mama nak beranak gigirl. gegirl akan gang ngan mama. ahaksss..

Sampai umah aku ni bergegas masuk bilik. yelah nak tengok heponnnnnnnnnnnnnn..tapi aku still wat biasa2 je dalam hati excited bangat. sekali laki aku "tu-tuuuu chargernya..." cisssssss riak la tu hepon baru. nyampah "bak hepon baru!" minta aku. Minta macam paksa tu..."tak yah la tengok" ishhh tak nak bagi lak..siap simpan dalam poket...ahggghhhhhh tak kira...gomol laki aku sampai dapat. ampa jangan pikir aku gomol dapat apa...bulan pose weiii kang naya batal pose! gomol nk dapatkan hepon arrr. sekali aku raba poket dia..mak aihh awat besaq semacam...akhirnya aku dapat gak tarik kuar hepon tu...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mama aqil jelessssssssssssss. hepon apa laki aku beli? tak dah la sampai 1K tapi lebih canggih skit la dr aku. mana leh laki aku lebih dari aku. uwaaaaa..aqil, amik hepon mama ni. Tolong jahanamkan hepon mama ni...mama nk beli hepon baru gakkkkk!!! hepon apa? ni haaa....


|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


Hmm tak dapat BB, dapat cam ni pun jadi la kannnn..."abangggggg nak pinjam sebulannnnnnnnnnn"

" OH NO!"

aku? gigit bibir je lahhh.

No comments:

Post a Comment