Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Friday, August 13, 2010

Hampir accident, TQ ALLAH SWT selamatkan aku...

cerita ini bagi berlaku semasa aku balik kerja semalam. Malas nk story cam na..aku paste je la apa yg aku citer kat bestprenz aku:

Leya: mmg aaa
tenet slow sgt2
nk buka paper pun slowwwwwwwwww
ha wes
smlm kan
ms aku blk
nsb baik la xremuk keta laki aku

TSO_Memer: aa
ape ape

Leya: huhuh

TSO_Memer: aiyak
hg nk langgar org ka

Leya: aku follow lori kecik
mmg slow giler dia bw
lori tu kejap kiri kjp kanan
aku panas la...
dah la slow
pastu kiri kanan pa hal
aku pun nk potong aa
sekali ko..lori tu trs buat u-turn
bangsat tul
nsb baik aku smpt break
mencicit2 je bunyi break aku
dlm keta aku jerkah cina tu
"woiiiiiiiiiiiii...mn signal u?"
peduli apa aku org tgk
terkejut ko
cina tu angkat tgn mnta sori
bab* tul
pastu cpt2 blah
aku ni park la keta tepi jln kot2 ada calar ke hape
lori tu lari ko
nsb baik xda calar2 klu x, mmmg aku ligan

TSO_Memer: ganas hg nih
sial gak lori tu
aku ase dia sesat tuh
ishk3

Leya: boleh wat U xbg signal

TSO_Memer: sib baik dia bg tgn gak

Leya: aku rs dia cr umah sapa2 tu
dia bw aircorn
tp agak2 la
klu xtau umah pun stop la call tn umah tnya kat na
ni leh plak sat kiri sat kanan
dah la bw 40km
nsb baik la xda keta blkg aku
klu x, msti la org hetam blkg aku

TSO_Memer: ha tu lg nsb baik
betui3

Leya: pg td aku nk mai keja
siap aku jeling tgk jalan aku
nmpk line aku break
huahuahua
mmg abis tekan break aaa

TSO_Memer: kah3
ye aa kalu x abih mane nk bunyik
Leya: nmpknya aku dah buat seni tayar kat jln tu
klu la aku thentam lori tu..tobat laki aku xbg gn keta dia dah pa

TSO_Memer: lorr bkn salah hg pon
xpon dia beli kete lain kasi kt hg
ngeeee

Leya: a'aa kan
beli cardina ka
huahuahua

TSO_Memer: perghhhhh

Leya: berangan xhingat

TSO_Memer: taste

Leya: mcm la laki aku VIP
hak3x

TSO_Memer: fuhh
baguih3

Leya: alos..tggu aku buka bisness nti la aku beli sndri
apa brg nk soh laki beli
xleh nk kembang idung klu duk hrp laki
yo dak?
hak3x

TSO_Memer: nt ko kate laki x syg lak beli sdiri
ha3

Leya: xperrr
dia mmg xsyg aku pong
hak3x

Okes itu jer...hmm aku berangan nak pakai caldina ehhh....alangkah bahgia aku dapat sebijik keta tu.. :)

No comments:

Post a Comment