Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, May 25, 2010

Apsal mare aku????

aku ni nk marah sorang user tu xsampai hati. kang dikatakan belagak nak mampoih...so aku buat jeling skit2 je la tanda aku pun ada hati dan perasaan. cetanya begini...


"leya-leya...tlg akak sat nengok pendrive ni..apahal xleh nk detect kat sume PC haaa..." jerit manja sorang kakak yg tetiba muncul sebelah aku ini.. aku pun amik la try kat laptop aku duk guna hari2 ni... belek punya belek mmg something wrong somewhere la kat pendrive dia..so, aku mls nk ssh diri sbb aku pun tgh bz kann...sbb aku buat mcm2 pun xok...maka aku menjawab la...

"pendrive ni rosak ni...mmg xleh read pun...xpun kn virus.." lps aku jwb cam tu trs akak tu buat tercengang..

"HAIHHHHHHHH....akak br beli pendrive ni..mana leh rosak!" ehhh tetiba suara dia tinggi. apahal..terkejut aku. aku ckp baik2 aaa...hg duk jerit macam aku pekak pa jadahnya kan...


"eh kak, menda nk rosak bukan kira baru ka lama..brg la ni baru pun leh rosakkkkk" aku jwb ngan nada lembut2 agi..dia mcm merenggus pastu blah dr sebelah aku. eh-eh emo plak kak ni..aku panggggggg kang. kita dah tulun dibalas cam tu lak..sukahati ko ehhhhhhh

No comments:

Post a Comment